Maaltijdbox Groningen ...

Tomaat gevuld met mozzarella en albahaca

Tomaat gevuld met mozzarella en albahaca

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: VoorgerechtCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

15

minutes
Kooktijd

20

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, ovenvaste schaal

INHOUD BOX

  • 2 tomaten

  • 250 gr mozzarella

  • 1/2 ui

  • Knoflook

  • 1 citroen

  • Basilicum

  • Wat je verder nodig hebt
  • 2 el Olijfolie

  • Zout

  • Peper

BEREIDEN

  • Verwarm de oven voor op 180ºC. Was de tomaten en snijd het bovenste gedeelte eraf. Schep de tomaten leeg en bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout.
  • Snijd de mozzarella in blokjes, hak de ui en de knoflook heel fijn. Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 3 minuten.
  • Doe vervolgens de mozzarella, ui, knoflook, gehakte basilicum, zout, peper, olijfolie en citroensap in een kom en roer goed door.
  • Zet de tomaten in een ovenvaste schaal en vul ze met het mengsel en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak de tomaten in 15 minuten klaar.

Notities

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart