Maaltijdbox Groningen ...

Ons verhaal

We zijn David en Colin, en hebben in 2020 Maaltijdbox Groningen opgericht. Twee jongens met een passie voor sport en gezonde voeding. David, een triatleet op hoog niveau en Colin, een sportschool fanaat en voetballer.

Colin David Maaltijdboxgroningen

Ons doel

Een gezond voedselketen dat voor iedereen toegankelijk is. Daar zet Maaltijdbox Groningen zich voor in. Maaltijdbox Groningen is ontstaan uit een passie voor verse, gezonde voeding. We maken zeer op maat gemaakte pakketten die u structuur en consistentie geven om uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Onze leveranciers

Onze leveranciers

Het voordeel van Groningen is dat we omringd zijn door de natuur en eindeloze boerderijen die het allerbeste leveren in fruit, groenten, vlees en allerlei heerlijk voedsel. Prachtig verse producten direct van lokale boeren. Onze lokale supply chain betekent dat we rechtstreeks inkopen bij een netwerk van lokale en duurzame Groningse boeren.

Onze aanpak

Maaltijdbox Groningen is een alternatieve winkelervaring om de beste en meest verse producten tegen betaalbare prijzen van het platteland rechtstreeks bij u thuis af te leveren! Lekker en gezond voedsel. Eersteklas en seizoensgebonden ingrediƫnten in een 100% plastic vrije verpakking.

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart