Wraps met rundvlees en champignons
Recipe by DavidCourse: VleesCuisine: MexicaansDifficulty: MakkelijkPersonen
2
portiesBereidingstijd
5
minutesKooktijd
15
minutesCalorieën
450
kcalRecept is voor 2 personen.
Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.
Kookmaterialen: Koekenpan
INHOUD BOX
200 gram rundvlees
1 Ui
200 gram champignons
Geraspte kaas
Wraps
- Wat je verder nodig hebt
Olijfolie
Zout
BEREIDEN
- Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Snijd een halve ui in reepjes.
- Verwarm een beetje olijfolie in een pan en bak de champignons en ui op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten. Voeg een beetje zout toe.
- Snijd het rundvlees in dunne reepjes. Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak het rundvlees goudbruin.
- Voeg de rundvleesreepjes in de pan met de ui en champignons. Voeg de geraspte kaas toe aan de pan, roer 10-15 seconden en zodra je ziet dat de kaas begint te smelten, zet je het vuur uit.
- Verwarm de wraps volgens aanwijzing van de verpakking.
- Vul de wraps met het rundvlees en champignons.