Wraps met rundvlees en champignons

Wraps met rundvlees en champignons

Recipe by DavidCourse: VleesCuisine: MexicaansDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

5

minutes
Kooktijd

15

minutes
Calorieën

450

kcal

Recept is voor 2 personen.
Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan

INHOUD BOX

  • rundvlees 200 gram rundvlees

  • Ui 1 Ui

  • Champignons 200 gram champignons

  • Geraspte kaas Geraspte kaas

  • Wraps Wraps

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie Olijfolie

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Snijd een halve ui in reepjes.
  • Verwarm een beetje olijfolie in een pan en bak de champignons en ui op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten. Voeg een beetje zout toe.
  • Snijd het rundvlees in dunne reepjes. Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak het rundvlees goudbruin.
  • Voeg de rundvleesreepjes in de pan met de ui en champignons. Voeg de geraspte kaas toe aan de pan, roer 10-15 seconden en zodra je ziet dat de kaas begint te smelten, zet je het vuur uit.
  • Verwarm de wraps volgens aanwijzing van de verpakking.
  • Vul de wraps met het rundvlees en champignons.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Herstel Wachtwoord
Shopping cart