Salade met quinoa, appel en bonen
Salade met quinoa, appel en bonen
Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: MakkelijkPersonen
2
portiesBereidingstijd
5
minutesKooktijd
20
minutesCalorieën
270
kcalRecept is voor 4 personen.
Dit recept voor 2 personen? Halveer de ingrediënten.
Kookmaterialen: Slakom, vergiet
INHOUD BOX
200g quinoa
1 tomaat
1 appel
Sla
Bruine bonen
- Wat je verder nodig hebt
Olijfolie
Zout
BEREIDEN
- Spoel de quinoa goed af en bereid volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Was en snijd de tomaat, de sla en appel in kleine stukjes.
- Laat de bruine bonen uitlekken in een vergiet.
- Voeg de sla, de uitgelekte bruine bonen, de stukjes tomaat en appel en de quinoa in een slakom. Roer voorzichtig door elkaar en breng op smaak met zout en olijfolie.
Notities
- Ook lekker als dressing: 2 eetlepels honing, 1 theelepel mosterd (type dijon), 1 eetlepel appelciderazijn en een beetje olijfolie.