Slaschelpjes met curry boekweit en courgette
Slaschelpjes met curry boekweit en courgette
Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: MakkelijkPersonen
2
portiesBereidingstijd
10
minutesKooktijd
20
minutesCalorieën
270
kcalRecept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.
Kookmaterialen: Koekenpan, pan, vergiet
INHOUD BOX
1 courgette
1 ui
Curry
100gr Boekweit
Sla
- Wat je verder nodig hebt
2 el Olijfolie
Zout
BEREIDEN
- Spoel de boekweit goed af en bereid deze volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Was de courgette en een paar slabladeren. Snijd de courgette en ui in stukjes.
- Verwarm in een koekenpan een beetje olijfolie. Bak de ui een paar minuten op middelhoog vuur.
- Voeg de courgette toe en bak op middelhoog vuur tot ze goudbruin en gaar zijn.
- Meng de boekweit door de ui en courgette. Voeg een beetje curry toe en bak een paar minuten mee.
- Vul de slabladeren met het mengsel.