Wrapbakjes met kip, wortel en courgette

Wrapbakjes met kip, wortel en courgette

Recipe by DavidCourse: VleesCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

20

minutes
Calorieën

550

kcal

Recept is voor 2 personen.
Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Braadpan of grote koekenpan met deksel

INHOUD BOX

  • Kipfilet 250 g Kipfilet

  • Ui 1/2 Ui

  • Wortel 2 wortels

  • Courgette 1/2 courgette

  • Komijn Komijn

  • Wraps Wraps

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie Olijfolie

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Schil de wortel en snijd in kleine stukjes. Hak de ui fijn en was de courgette en snijd hem in kleine stukjes.
  • Voeg in een grote koekenpan een beetje olijfolie toe. Bak de kipblokjes met een beetje zout en een snufje komijn in ongeveer 5 minuten rondom bruin. Haal de kipblokjes uit de pan en leg ze even apart.
  • Voeg in dezelfde pan nog wat olijfolie toe en voeg de ui, wortel en courgette toe. Bak op middelhoog vuur gedurende 10-12 minuten. Voeg een beetje zout en een beetje komijn toe aan de groenten.
  • Verwarm de oven op 200° C. Vouw de tortilla wraps in hittebestendige bakjes en plaats deze in de oven en bak gedurende 10 minuten.
  • Voeg als de groenten gaar zijn de kipblokjes toe aan de pan en meng ze met de groenten. Laat nog een paar minuten op het vuur staan. Vul het mengsel in de tortillabakjes.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Herstel Wachtwoord