Maaltijdbox Groningen ...

Vegan volkoren spaghetti met zelfgemaakte pesto

Vegan volkoren spaghetti met zelfgemaakte pesto

Recipe by DavidCourse: Veganistisch, VegetarischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

35

minutes
Kooktijd

10

minutes
Calorieën

270

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • spaghetti 180g spaghetti

  • Basilicum2 verse basilicumblaadjes

  • Knoflook 2 knoflookteentjes

  • pijnboompitten1/2 kopje pijnboompitten

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • Zout Zout

  • Peper Peper

BEREIDEN

  • Kook de volkoren spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur totdat ze lichtbruin zijn. Laat ze afkoelen.
  • Doe de basilicumblaadjes, geroosterde pijnboompitten, knoflook, zout en peper in een keukenmachine of blender. Meng alles tot het een grove massa is.
  • Voeg geleidelijk de olijfolie toe terwijl de machine draait, totdat het geheel glad is.
  • Voeg de zelfgemaakte pesto toe aan de gekookte spaghetti en meng alles goed door elkaar.
  • Serveer de vegan volkoren spaghetti met extra geroosterde pijnboompitten en eventueel wat extra basilicumblaadjes als garnering.

Notities

    We kijken uit naar je ideeën

    Laat een reactie achter

    maaltijdboxgroningen
    Logo
    Maaltijdbox Groningen ...
    Shopping cart