Tagliatelle met spinazie pesto

Tagliatelle met spinazie pesto

Recipe by DavidCourse: VegetarischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

20

minutes
Calorieën

340

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, blender/staafmixer

INHOUD BOX

  • Ui 1 ui

  • Knoflook 1 knoflookteentje

  • Parmenzaanse kaas 50 gr Parmezaanse kaas

  • spaghetti 200g tagliatelle

  • Spinazie 100 gram spinazie

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Snijd de ui en knoflook fijn.
  • Kook de tagliatelle volgens aanwijzing van de verpakking.
  • Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan. Bak de knoflook 30 seconden.
  • Voeg vervolgens de ui toe en bak op middelhoog vuur ongeveer 5-7 minuten.
  • Was de spinazie en snijd in reepjes. Voeg de spinazie toe aan de pan en bak nog eens 5-7 minuten. Breng op smaak met zout.
  • Doe de spinazie, geraspte Parmezaanse kaas, een flinke scheut olijfolie en eventueel nog een beetje zout in de blender staafmixer en maal tot een fijne massa.
  • Meng tot slot de tagliatelle met de pesto.

Notities

    2 Opmerkingen
    1. Wat voor kruiden doen jullie er bij? Ik lees alleen peper en zout maar dat lijkt me wat karig mn voor vegan gerechten.
      Jullie zouden er ook een advies bij kunnen zetten want t meeste hebben mensen wel in huis

      • Beste Kim, bedankt voor je reactie, het recept is inderdaad basic. Je zou er bijvoorbeeld wat basilicum bij kunnen doen. Wij nemen je tip graag mee en zullen in vervolg bij de recepten een notitie zetten met een tip of advies met toevoegingen (indien gewenst).

    Laat een reactie achter

    maaltijdboxgroningen
    Logo
    Herstel Wachtwoord
    Shopping cart