Maaltijdbox Groningen ...

Salade met spinazie, zoete aardappel en kikkererwten

Salade met spinazie, zoete aardappel en kikkererwten

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: VeganistischCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Makkelijk
Servings

2

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

30

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Ovenschaal, kom

INHOUD BOX

  • 1 zoete aardappel

  • 100g Spinazie

  • 6 cherrytomaatjes

  • 200 gram kikkererwten

  • Wat je verder nodig hebt
  • 1 el Olijfolie

  • Zout

  • Peper

BEREIDEN

  • Verwarm de oven voor op 180 ° C.
  • Schil de zoete aardappel en snijd in plakjes van ongeveer een centimeter dik. Leg de plakjes in een ovenschaal en breng op smaak met olijfolie, zout en peper.
  • Bak de zoete aardappel plakjes in ongeveer 20-25 minuten totdat ze gaar zijn.
  • Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet. Was de spinazieblaadjes en cherrytomaatjes en doe samen met de uitgelekte kikkererwten in een kom. Leg de zoete aardappel plakjes erop en breng op smaak met zout en peper.

Notities

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart