Salade met spinazie, zoete aardappel en kikkererwten

Salade met spinazie, zoete aardappel en kikkererwten

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Makkelijk
Servings

2

servings
Prep time

10

minutes
Cooking time

30

minutes
Calories

270

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Ovenschaal, kom

INHOUD BOX

  • Zoete aardappel 1 zoete aardappel

  • Spinazie 100g Spinazie

  • cherrytomaatjes 6 cherrytomaatjes

  • Kikkererwten 200 gram kikkererwten

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 1 el Olijfolie

  • ZoutZout

  • Peper Peper

BEREIDEN

  • Verwarm de oven voor op 180 ° C.
  • Schil de zoete aardappel en snijd in plakjes van ongeveer een centimeter dik. Leg de plakjes in een ovenschaal en breng op smaak met olijfolie, zout en peper.
  • Bak de zoete aardappel plakjes in ongeveer 20-25 minuten totdat ze gaar zijn.
  • Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet. Was de spinazieblaadjes en cherrytomaatjes en doe samen met de uitgelekte kikkererwten in een kom. Leg de zoete aardappel plakjes erop en breng op smaak met zout en peper.

Notities

    maaltijdboxgroningen
    Logo
    Herstel Wachtwoord
    Shopping cart