Linzen met pompoen en champignons
Linzen met pompoen en champignons
Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: GemiddeldPersonen
2
portiesBereidingstijd
10
minutesKooktijd
20
minutesCalorieën
300
kcalRecept is voor 2 personen.
Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.
Kookmaterialen: pan, vergiet
INHOUD BOX
150g linzen
250g pompoen
1 ui
120g champignons
- Wat je verder nodig hebt
Olijfolie
Zout
BEREIDEN
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de pompoen en de ui in dunne reepjes. Laat de linzen uitlekken in een vergiet.
- Bak de ui met een beetje olijfolie in een koekenpan enkele minuten op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak alles 4 minuten.
- Voeg de pompoenblokjes en een beetje zout toe. Bak samen met de rest nog 6-8 minuten.
- Voeg ten slotte de uitgelekte linzen toe en bak enkele minuten.