spaghetti puttanesca vegan

spaghetti puttanesca vegan

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

5

minutes
Kooktijd

20

minutes
Calorieën

280

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, pan, vergiet

INHOUD BOX

  • spaghetti 180 gr spaghetti

  • Tomaat 2 tomaten

  • Knoflook 2 teentjes knoflook

  • zwarte olijven 5 zwarte olijven

  • oregano Oregano

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • ZoutZout

  • Peper Peper

BEREIDEN

  • Verhit water in een pan en kook de spaghetti volgens aanwijzingen die op de verpakking staat aangegeven.
  • Snijd een kruisje in de tomaten en dompel ze 30 seconden in net geen kokend water. Spoel ze daarna af onder de koude kraan. Verwijder het velletje met een mesje en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel en snijd de knoflookteentjes in plakjes.
  • Verwarm een beetje olie in een pan en voeg de in plakjes gesneden knoflookteentjes toe en bak 1 minuut. Voeg de gepelde en in stukjes gesneden tomaten en oregano toe. Breng op smaak met een beetje zout. Bak op middelhoog vuur 5 minuten.
  • Voeg de gesneden olijven toe en warm nog ongeveer 3 minuten mee.
  • Als de spaghetti klaar is laat het dan uitlekken in een vergiet. Serveer het mengsel op de gekookte spaghetti.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Herstel Wachtwoord