Maaltijdbox Groningen ...

Aubergine met rijst en tomaat

Aubergine met rijst en tomaat

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

20

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediƫnten.

Kookmaterialen: Koekenpan, keukenpapier

INHOUD BOX

  • 1 aubergine

  • 150g rijst

  • 2 tomaten

  • Beetje citroensap

  • 1 teentje knoflook

  • Komijn

  • Paprikapoeder

  • Wat je verder nodig hebt
  • 2 el Olijfolie

BEREIDEN

  • Was de aubergines en snijd ze in dunne plakjes (ongeveer 1 cm dik). Was de tomaten en hak ze heel fijn, hak ook het teentje knoflook fijn.
  • Bak de aubergines in een koekenpan met olie een paar seconden per kant. Haal de pan van het vuur en leg de aubergine plakjes op keukenpapier.
  • Kook de rijst volgens aanwijzingen van de verpakking.
  • Bak de knoflook in een pan met wat olijfolie. Voeg na 30 seconden de in stukjes gesneden tomaat, de komijn en de paprikapoeder toe. Laat alles 5 minuten stoven en voeg dan de aubergine plakjes en het citroensap toe. Meng goed door elkaar.

Notities

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart