Spaghetti met rode kool en champignons

Spaghetti met rode kool en champignons

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

30

minutes
Calorieën

270

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • spaghetti 180g spaghetti

  • rode kool 1 rode kool

  • Ui 1 ui

  • Knoflook 2 knoflookteentjes

  • Champignons 120g champignons

  • Prei 1 prei

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • Zout Zout

  • Peper Peper

BEREIDEN

  • Kook de spaghetti volgens aanwijzing die op de verpakking staat aangegeven.
  • Snijd de knoflook, prei en ui fijn en snijd de rode kool in dunne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
  • Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook, ui en prei goudbruin.
  • Voeg de dunne reepjes rode kool toe en bak enkele minuten mee.
  • Breng op smaak met peper en zout en doe de champignons erbij en bak het geheel circa 5 minuten.
  • Voeg de spaghetti toe en roer goed door elkaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Herstel Wachtwoord