Spaghetti met rode kool en champignons
Spaghetti met rode kool en champignons
Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: MakkelijkPersonen
2
portiesBereidingstijd
10
minutesKooktijd
30
minutesCalorieën
270
kcalRecept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.
Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet
INHOUD BOX
180g spaghetti
1 rode kool
1 ui
2 knoflookteentjes
120g champignons
1 prei
- Wat je verder nodig hebt
2 el Olijfolie
Zout
Peper
BEREIDEN
- Kook de spaghetti volgens aanwijzing die op de verpakking staat aangegeven.
- Snijd de knoflook, prei en ui fijn en snijd de rode kool in dunne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
- Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook, ui en prei goudbruin.
- Voeg de dunne reepjes rode kool toe en bak enkele minuten mee.
- Breng op smaak met peper en zout en doe de champignons erbij en bak het geheel circa 5 minuten.
- Voeg de spaghetti toe en roer goed door elkaar.