Aubergine lasagne met soja

Aubergine lasagne met soja

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

30

minutes
Calorieën

300

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • Aubergine 1 aubergine

  • Knoflook 1-2 knoflook teentjes

  • Courgette 1 courgette

  • Tomatenpuree Tomatenpuree

  • sojabrokken 150gr sojabrokken

  • Ui 1 ui

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Bereid de sojabrokken volgens aanwijzing die staat aangegeven op de verpakking.
  • Was de aubergine en snijd in plakjes van ongeveer 1,5 centimeter dik en bestrooi met zout.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de knoflook fijn en de ui en courgette in kleine stukjes.
  • Verwarm in een koekenpan een beetje olijfolie. Bak de knoflook, ui en courgette op middelhoog vuur gedurende 6-8 minuten.
  • Leg de aubergine plakjes op een bakplaat en zet in de oven circa 10 minuten.
  • Voeg de sojabrokken toe aan de koekenpan en breng op smaak met zout en bak 5 minuten mee met de knoflook, ui en courgette en meng de tomatenpuree door het mengsel.
  • Neem een ovenschaal en begin met een laagje saus. Verdeel daarover de gebakken aubergine plakjes. Herhaal de stappen totdat alle saus en aubergine plakjes op zijn.
  • Bak de aubergine lasagne in 15 minuten af in de oven op 180 graden.

Notities

    We kijken uit naar je ideeën

    Laat een reactie achter

    maaltijdboxgroningen
    Logo
    Herstel Wachtwoord
    Shopping cart