Quiche met aubergine en geitenkaas
Recipe by DavidCourse: VegetarischCuisine: MediterraanDifficulty: MakkelijkPersonen
2
portiesBereidingstijd
10
minutesKooktijd
30
minutesCalorieën
320
kcalRecept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.
Kookmaterialen: Koekenpan, kom
INHOUD BOX
Geitenkaas
1 aubergine
3 eieren
quiche deeg
- Wat je verder nodig hebt
2 el Olijfolie
Zout
BEREIDEN
- Verwarm de oven voor op 200ºC. Haal de rol quichedeeg uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
- Was en snijd de aubergine in plakken. Verwarm in een koekenpan een beetje olijfolie en bak de aubergineplakken aan beide kanten zodat ze min of meer zacht zijn (het is niet nodig dat ze helemaal gaar zijn, want ze zullen in de oven gaar worden).
- Snijd de geitenkaas in plakjes.
- Klop de eieren.
- Verdeel het deeg over een vooraf ingevette vorm en prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg de plakjes aubergine en geitenkaas op het deeg zodat al het deeg bedekt is en giet de losgeklopte eieren erover.
- Zet in de oven en laat het ongeveer 25 minuten in de oven zodat het gaar en goudbruin wordt.