Pasta met Courgette en Aubergine
Pasta met Courgette en Aubergine
Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: MakkelijkPersonen
2
portiesBereidingstijd
10
minutesKooktijd
20
minutesCalorieën
300
kcalRecept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.
Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet
INHOUD BOX
200g penne
1 aubergine
1 courgette
Tomatenpuree
1-2 knoflook teentjes
- Wat je verder nodig hebt
2 el Olijfolie
Zout
BEREIDEN
- Giet water in een pan. Voeg als het begint te koken een theelepel zout en de penne toe. Kook de pasta gedurende de tijd die wordt aangegeven in de instructies op de verpakking.
- Was terwijl de pasta kookt de courgette en aubergine en snijd in blokjes.
- Verwarm in een koekenpan een beetje olie. Bak de knoflook 30 seconden en voeg dan de courgette en aubergine toe en bak in circa 10 minuten gaar. Breng op smaak met zout.
- Voeg de tomatenpuree en pasta toe als de groenten gaar zijn. Roer alles goed door elkaar en laat alles nog 4-5 minuten meebakken.