Pasta met spinazie en tomaat

Pasta met spinazie en tomaat

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

20

minutes
Calorieën

300

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • Tomaat 2 tomaten

  • Spinazie Spinazie

  • Penne 180g penne

  • Ui 1/2 ui

  • Knoflook 1 knoflookteentje

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de spinazie en snijd in reepjes. Snijd de ui, knoflook en tomaten fijn.
  • Verwarm in een koekenpan een beetje olijfolie. Bak de knoflook 30 seconden en voeg de gesneden ui toe. Voeg na 3 minuten de tomaat toe en laat 5 minuten op laag vuur staan.
  • Doe de spinazie in delen in de pan en laat circa 5 minuten al omscheppend slinken.
  • Voeg de pasta toe aan de pan en roer goed door elkaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Herstel Wachtwoord