Maaltijdbox Groningen ...

Pasta met spinazie en tomaat

Pasta met spinazie en tomaat

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

20

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • 2 tomaten

  • Spinazie

  • 180g penne

  • 1/2 ui

  • 1 knoflookteentje

  • Wat je verder nodig hebt
  • 2 el Olijfolie

  • Zout

BEREIDEN

  • Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Was de spinazie en snijd in reepjes. Snijd de ui, knoflook en tomaten fijn.
  • Verwarm in een koekenpan een beetje olijfolie. Bak de knoflook 30 seconden en voeg de gesneden ui toe. Voeg na 3 minuten de tomaat toe en laat 5 minuten op laag vuur staan.
  • Doe de spinazie in delen in de pan en laat circa 5 minuten al omscheppend slinken.
  • Voeg de pasta toe aan de pan en roer goed door elkaar.

Notities

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart