Pasta met pompoenpuree en champignons

Pasta met pompoenpuree en champignons

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

20

minutes
Calorieën

350

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, pan, vergiet, staafmixer

INHOUD BOX

  • Penne 180g Fusilli

  • Flespompoen 1 pompoen

  • Champignons 200g champignons

  • Prei 1 prei

  • Knoflook1 knoflook teentje

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Snijd de pompoen in kleine stukjes. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de pompoenstukjes in 10 minuten gaar. Pureer de pompoenstukjes met een staafmixer, aardappelstamper of vork tot een gladde massa (eventueel wat water toevoegen)
  • Kook de pasta in een andere pan volgens de instructies op de verpakking.
  • Hak de knoflook fijn en snijd de prei in reepjes. Maak de champignons schoon en snijd in stukjes.
  • Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook, prei en champignons 6-7 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met een beetje zout.
  • Voeg de fusilli en de pompoenpuree toe aan de pan en roer goed door elkaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Herstel Wachtwoord