Pasta met pompoenpuree en champignons
Pasta met pompoenpuree en champignons
Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: MakkelijkPersonen
2
portiesBereidingstijd
10
minutesKooktijd
20
minutesCalorieën
350
kcalRecept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.
Kookmaterialen: Koekenpan, pan, vergiet, staafmixer
INHOUD BOX
180g Fusilli
1 pompoen
200g champignons
1 prei
1 knoflook teentje
- Wat je verder nodig hebt
2 el Olijfolie
Zout
BEREIDEN
- Snijd de pompoen in kleine stukjes. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de pompoenstukjes in 10 minuten gaar. Pureer de pompoenstukjes met een staafmixer, aardappelstamper of vork tot een gladde massa (eventueel wat water toevoegen)
- Kook de pasta in een andere pan volgens de instructies op de verpakking.
- Hak de knoflook fijn en snijd de prei in reepjes. Maak de champignons schoon en snijd in stukjes.
- Verwarm een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook, prei en champignons 6-7 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met een beetje zout.
- Voeg de fusilli en de pompoenpuree toe aan de pan en roer goed door elkaar.