Linzensoep met pompoen en champignons

Linzensoep met pompoen en champignons

Recipe by DavidCourse: Veganistisch, VoorgerechtCuisine: MediterraanDifficulty: Gemiddeld
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

30

minutes
Calorieën

300

kcal

Recept is voor 2 personen.
Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: pan, vergiet

INHOUD BOX

  • Linzen 150g linzen

  • Flespompoen Pompoen

  • bouillon Bouillon

  • Knoflook 1 knoflookteentje

  • Ui 1 ui

  • Champignons 120g champignons

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie Olijfolie

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Snijd de pompoen in kleine blokjes en snijd een halve ui in stukjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in stukjes. Snijd de knoflook fijn.
  • Laat de linzen uitlekken in een vergiet.
  • Verwarm in een pan een beetje olijfolie. Voeg de knoflook, ui, de pompoen en de champignons toe en bak alles 5 minuten op middelhoog vuur.
  • Voeg de linzen toe aan de pan en bak nog even mee op middelhoog vuur.
  • Voeg 500 ml bouillon toe en breng aan de kook. Verlaag het vuur, breng op smaak met zout en peper en kook ongeveer 20 minuten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Herstel Wachtwoord