kip enchiladas

kip enchiladas

Recipe by DavidCourse: VleesCuisine: MexicaansDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

30

minutes
Calorieën

400

kcal

Recept is voor 2 personen.
Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, ovenvaste schaal, kom

INHOUD BOX

  • Kipfilet 250 g Kipfilet

  • geraspte kaas Geraspte kaas

  • Koriander Koriander

  • Rode paprika 1 rode paprika

  • Ui 1 ui

  • Tomatenpuree Tomatenpuree

  • Wraps Wraps/ Tortillas

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie Olijfolie

  • Zout Zout

  • Peper Peper

BEREIDEN

  • Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • Snijd de ui en paprika in kleine stukjes. Verwarm in een grote koekenpan een beetje olijfolie toe en bak de ui en paprika op middelhoog vuur enkele minuten.
  • Snijd de kip in kleine stukjes en bestrooi met peper en zout .
  • Voeg als de groenten zacht zijn de kip toe aan de pan en bak tot ze gaar zijn.
  • Voeg wat tomatensaus toe aan de kip. Laat het een minuut op laag vuur staan.
  • Voeg de kip met groenten in een kom en voeg de helft van de kaas toe. Goed mengen.
  • Vul elke tortilla met de vulling die je zojuist hebt gemaakt.
  • Giet tomatensaus in een ovenvaste schaal en leg de tortilla’s in de schaal en bestrooi met kaas. Laat ongeveer 15 minuten in de oven te zitten.
  • Haal de schaal uit de oven en verdeel de gehakte koriander erover.

Notities

  • Je kunt de tomatensaus wat pittiger maken door er chilipoeder aan toe te voegen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Herstel Wachtwoord
Shopping cart