Zoete aardappel met couscous en champignons

Zoete aardappel met couscous en champignons

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

20

minutes
Calorieën

270

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • Ui 1/2 ui

  • Zoete aardappel 1 zoete aardappel

  • Champignons 200g Champignons

  • couscous200g Couscous

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 1 el Olijfolie

  • ZoutZout

BEREIDEN

  • Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snijd de ui in ringen.
  • Verwarm in een koekenpan een beetje olie en bak de zoete aardappel, ui en champignons op middelhoog vuur in 15-20 minuten gaar. Breng op smaak met zout.
  • Verwarm ondertussen 220 ml water in een pan tot het begint te koken. Haal de pan van het vuur, voeg de couscous toe en leg de deksel op de pan. Laat het ongeveer 5 minuten wellen en roer daarna de korrels los met een vork. Breng eventueel op smaak met zout, peper en een beetje olijfolie.
  • Meng het mengsel en de couscous goed door elkaar.

maaltijdboxgroningen
Herstel Wachtwoord