Maaltijdbox Groningen ...

Snijbiet met knoflook en citroen

Snijbiet met knoflook en citroen

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: BijgerechtCuisine: GezondDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

15

minutes


Kookmaterialen: Grote koekenpan

INHOUD BOX

  • 4 teentjes knoflook (fijngesneden)

  • 1 Spaanse peper (in dunne plakjes gesneden)

  • 3 bosjes regenboogsnijbiet

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie

  • 1 eetlepel citroensap

BEREIDEN

  • Scheid de stengels van de snijbiet van de bladeren; snijd de bladeren in dunne reepjes en zet opzij. Snijd de stengels in dunne plakjes.
  • Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Roer de knoflook, rode peper en snijbietstengels erdoor. Bak gedurende 3 minuten.
  • Voeg snijbietbladeren erdoor, dek af en laat 5 minuten staan (af en toe roeren) op middelhoog vuur. Serveer het gerecht met citroensap erover.

Notities

  • S

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart