Schnitzel en artisjokken met erwtjes en aardappeltjes

Schnitzel en artisjokken met erwtjes en aardappeltjes

Recipe by DavidCourse: VleesCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

30

minutes
Calorieën

370

kcal

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: 2 Koekenpannen, vergiet, keukenpapier

INHOUD BOX

  • Aardappelen 2 aardappels

  • Ui 1/2 ui

  • doperwtjes 120g Doperwtjes

  • artisjokken250g Artisjokken

  • Schnitzel 2 Schnitzels

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • Zout1 el Zout

BEREIDEN

  • Schil de aardappelen en snijd in kleine vierkantjes. Snijd de ui in ringen en laat de artisjokken en erwten uitlekken in een vergiet.
  • Verwarm veel olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes op middelhoog vuur in 20 minuten goudkleurig. Regelmatig omdraaien. Na het bakken even laten uitlekken op keukenpapier. Voeg een beetje zout toe.
  • Bak de schnitzels op matig vuur aan beide kanten gedurende 7 minuten aan iedere kant, regelmatig keren.
  • Bak de ui in een andere pan met een beetje olie op middelhoog vuur ongeveer
    5 minuten, voeg de artisjokken en erwten erbij en bak het geheel nog een paar minuten en breng op smaak met zout.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Herstel Wachtwoord