Maaltijdbox Groningen ...

Snijbiet met knoflook en citroen

Snijbiet met knoflook en citroen

Recipe by DavidCourse: BijgerechtCuisine: GezondDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

15

minutes


Kookmaterialen: Grote koekenpan

INHOUD BOX

  • Knoflook 4 teentjes knoflook (fijngesneden)

  • rode peper 1 Spaanse peper (in dunne plakjes gesneden)

  • 3 bosjes regenboogsnijbiet

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie Olijfolie

  • Citroen 1 eetlepel citroensap

BEREIDEN

  • Scheid de stengels van de snijbiet van de bladeren; snijd de bladeren in dunne reepjes en zet opzij. Snijd de stengels in dunne plakjes.
  • Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Roer de knoflook, rode peper en snijbietstengels erdoor. Bak gedurende 3 minuten.
  • Voeg snijbietbladeren erdoor, dek af en laat 5 minuten staan (af en toe roeren) op middelhoog vuur. Serveer het gerecht met citroensap erover.

Notities

  • S

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart