Maaltijdbox Groningen ...

Pasta met artisjokken, mozzarella en citroen

Pasta met artisjokken, mozzarella en citroen

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: VegetarischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

20

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • 6 cherrytomaatjes

  • 1 ui

  • 1 citroen

  • 150 gr mozzarella

  • Artisjokken

  • Penne

  • Wat je verder nodig hebt
  • 2 el Olijfolie

  • Zout

  • Peper

BEREIDEN

  • Verhit water in een pan en kook de pasta volgens aanwijzingen die op de verpakking staat aangegeven.
  • Snijd een ui in ringen en was en halveer de cherrytomaatjes. Snijd de artisjokken door de helft (of in vier parten).
  • Bak de ui in een koekenpan 4-5 minuten op middelhoog vuur.
  • Voeg de artisjokken en pasta in de pan en bak op middelhoog vuur minimaal 5 minuten.
  • Pers een halve citroen uit en giet het citroensap over de ingrediënten in de pan. Voeg nog wat zout toe en eventueel nog wat olie. Laat alles 3-4 minuten op het vuur staan.
  • Zet daarna het vuur uit en verdeel de blokjes mozzarella en de gesneden cherrytomaatjes over de pasta. Breng op smaak met een beetje zwarte peper en eventueel een beetje olijfolie.

Notities

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart