Maaltijdbox Groningen ...

Venkelsalade met Parmezaanse kaas

Venkelsalade met Parmezaanse kaas

Recipe by DavidCourse: BijgerechtCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijdminutes
Calorieën

425

kcal

Kookmaterialen: Grote kom

INHOUD BOX

  • 2 venkels

  • Parmenzaanse kaas 100 gram Parmezaanse kaas

  • citroensap Citroensap

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie Olijfolie

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Schil en snijd de venkel in slierten en schaaf de Parmezaanse kaas.
  • Meng in een kom de olijfolie en citroensap.
  • Giet het mengsel over de venkel en kaas en breng op smaak met zout.

Notities

  • Gebruik het loof van de venkel als garnering over de salade.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart