Maaltijdbox Groningen ...

Venkelsalade met Parmezaanse kaas

Venkelsalade met Parmezaanse kaas

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: BijgerechtCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

0

minutes
Calorieën

425

kcal

Kookmaterialen: Grote kom

INHOUD BOX

  • 2 venkels

  • 100 gram Parmezaanse kaas

  • Citroensap

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie

  • Zout

BEREIDEN

  • Schil en snijd de venkel in slierten en schaaf de Parmezaanse kaas.
  • Meng in een kom de olijfolie en citroensap.
  • Giet het mengsel over de venkel en kaas en breng op smaak met zout.

Notities

  • Gebruik het loof van de venkel als garnering over de salade.

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart