Maaltijdbox Groningen ...

Palmkool pesto

Palmkool pesto

Recipe by DavidCourse: GroenteCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

10

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • 75 gram palmkool

  • Knoflook 3 knoflookteentjes

  • rode peper 1 Spaanse peper

  • Citroen 1 citroen

  • amandelschaafsel 75 gram amandelen

  • Parmenzaanse kaas 50 gram Parmezaanse kaas

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 el Olijfolie

  • Zout Zout

  • Peper Peper

  • Dille Dille

BEREIDEN

  • Snijd de nerven uit de bladeren van de palmkool. Snijd de bladeren in grove reepjes en blancheer ze 5 minuten in kokend water. Laat ze vervolgens uitlekken en afkoelen.
  • Rasp de schil van de citroen. En pers het sap uit.
  • Meng vervolgens de knoflook, palmkool, Spaanse peper, olijfolie, amandelen, Parmezaanse kaas, dille en citroen in een keukenmachine. Voeg eventueel nog een beetje olijfolie toe. En breng op smaak met peper en zout.

Notities

    We kijken uit naar je ideeën

    Laat een reactie achter

    maaltijdboxgroningen
    Logo
    Maaltijdbox Groningen ...
    Shopping cart