Maaltijdbox Groningen ...

Palmkool pesto

Palmkool pesto

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: GroenteCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

10

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Koekenpan, vergiet

INHOUD BOX

  • 75 gram palmkool

  • 3 knoflookteentjes

  • 1 Spaanse peper

  • 1 citroen

  • 75 gram amandelen

  • 50 gram Parmezaanse kaas

  • Wat je verder nodig hebt
  • 2 el Olijfolie

  • Zout

  • Peper

  • Dille

BEREIDEN

  • Snijd de nerven uit de bladeren van de palmkool. Snijd de bladeren in grove reepjes en blancheer ze 5 minuten in kokend water. Laat ze vervolgens uitlekken en afkoelen.
  • Rasp de schil van de citroen. En pers het sap uit.
  • Meng vervolgens de knoflook, palmkool, Spaanse peper, olijfolie, amandelen, Parmezaanse kaas, dille en citroen in een keukenmachine. Voeg eventueel nog een beetje olijfolie toe. En breng op smaak met peper en zout.

Notities

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart