Pitabroodjes met tofu en tzatziki saus

Pitabroodjes met tofu en tzatziki saus

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: IndonesischDifficulty: Gemiddeld
Personen

2

porties
Bereidingstijd

15

minutes
Kooktijd

10

minutes
Calorie├źn

300

kcal

Recept is voor 2 personen.
Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingredi├źnten.

Kookmaterialen: Koekenpan, keukenpapier

INHOUD BOX

  • Tofu 200g Tofu

  • pitabroodjes Pitabroodjes

  • Sla baby romaineSla baby romaine

  • Salsa Tzatziki
  • Komkommer 1/2 Komkommer

  • Yoghurt 70gr Yoghurt

  • Citroen 1/2 Citroen

  • Knoflook 2 tenen knoflook

  • Salade met tomaat en Komkommer
  • Komkommer 1/2 Komkommer

  • Tomaat 1 Tomaat

  • Munt 1 el Munt

  • Ui 1/2 Ui

  • Citroen 1/2 citroen

  • Wat je verder nodig hebt
  • Zout Zout

  • Peper Peper

  • OlijfolieOlijfolie

BEREIDEN

  • Tzatziki saus: Schil en rasp de komkommer, knijp overtollig vocht uit de komkommer.
    Meng de geraspte komkommer met de yoghurt, sap van een halve citroen, knoflook en zout.
    Zet het in de koelkast totdat je het gaat gebruiken.
  • Verhit olie in een grote koekenpan. Voeg de in stukjes gesneden tofu toe. Bak tot ze goudbruin zijn.
  • Verwarm de oven voor op 190 graden. Verhit de pitabroodjes in de oven tot ze warm en knapperig zijn.
  • Salade met tomaat en komkommer: Was en snijd de tomaat en komkommer in kleine blokjes, hak de ui heel fijn en meng met het sap van een halve citroen, peper en munt.

maaltijdboxgroningen
Logo
Herstel Wachtwoord
Shopping cart