Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: IndonesischDifficulty: Gemiddeld
Personen
2
porties
Bereidingstijd
15
minutes
Kooktijd
10
minutes
Calorieën
300
kcal
Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.
Kookmaterialen: Koekenpan, keukenpapier
INHOUD BOX
200g Tofu
Pitabroodjes
Sla baby romaine
Salsa Tzatziki
1/2 Komkommer
70gr Yoghurt
1/2 Citroen
2 tenen knoflook
Salade met tomaat en Komkommer
1/2 Komkommer
1 Tomaat
1 el Munt
1/2 Ui
1/2 citroen
Wat je verder nodig hebt
Zout
Peper
Olijfolie
BEREIDEN
Tzatziki saus: Schil en rasp de komkommer, knijp overtollig vocht uit de komkommer. Meng de geraspte komkommer met de yoghurt, sap van een halve citroen, knoflook en zout. Zet het in de koelkast totdat je het gaat gebruiken.
Verhit olie in een grote koekenpan. Voeg de in stukjes gesneden tofu toe. Bak tot ze goudbruin zijn.
Verwarm de oven voor op 190 graden. Verhit de pitabroodjes in de oven tot ze warm en knapperig zijn.
Salade met tomaat en komkommer: Was en snijd de tomaat en komkommer in kleine blokjes, hak de ui heel fijn en meng met het sap van een halve citroen, peper en munt.