Maaltijdbox Groningen ...

Ekomenu

Geld en gezondheid voor hetzelfde geld
Ekomenu_Groenteteller

Alles wat je moet weten over Ekomenu

Ekomenu is een maaltijdboxservice die zich richt op gezonde, biologische en duurzame maaltijden. Het bedrijf is opgericht in 2016 en biedt sindsdien een breed scala aan maaltijdboxen aan voor verschillende levensstijlen en behoeften. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over Ekomenu, inclusief de kosten, maaltijdboxen voor verschillende gezinsgroottes, bezorging, gratis boxen, ervaringen en opzeggen.

Wat is Ekomenu?

Ekomenu is een maaltijdboxservice die gezonde, biologische en duurzame maaltijden aanbiedt. De maaltijdboxen zijn samengesteld door voedingsdeskundigen en bevatten alleen biologische ingrediënten. Ekomenu heeft als missie om gezonde voeding voor iedereen toegankelijk te maken en om de impact van voedsel op het milieu te verminderen.

Thuislevering

Zelf bezorgdatum kiezen

Hoogwaardige kwaliteit

Zorg voor land en het milieu

Klanttevrenheid

100% tevredenheidsgarantie

eko-menu-maaltijdbox

Ekomenu maaltijdbox voor 4 personen

Ekomenu biedt maaltijdboxen aan voor verschillende gezinsgroottes. De maaltijdbox voor 4 personen bevat voldoende ingrediënten voor 4 personen en bestaat uit 3 maaltijden. De box bevat alleen biologische en duurzame ingrediënten en wordt samengesteld door voedingsdeskundigen.

eko-menu-maaltijdbox

Ekomenu maaltijdbox voor 2 personen

Als je met z'n tweeën bent, kun je kiezen voor de maaltijdbox voor 2 personen. Deze box bevat genoeg ingrediënten voor 2 personen en bestaat uit 3 maaltijden. Ook hier geldt dat de box alleen biologische en duurzame ingrediënten bevat en is samengesteld door voedingsdeskundigen.

ekomenu-box

Ekomenu bezorgen in Groningen

Ekomenu bezorgt maaltijdboxen door heel Nederland, dus ook in Groningen. De bezorging vindt plaats op woensdagavond en donderdagavond. Houd er rekening mee dat er extra bezorgkosten in rekening kunnen worden gebrach

Ekomenu ervaringen

Op het internet zijn diverse reviews en ervaringen van klanten te vinden over Ekomenu. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en zijn klanten tevreden over de kwaliteit van de ingrediënten en de smaak van de maaltijden. Ook wordt de duurzaamheid en het gebruik van biologische ingrediënten gewaardeerd. Enkele negatieve punten die worden genoemd zijn de bezorging, waarbij sommige klanten aangeven dat de box te laat wordt bezorgd of dat er producten ontbreken. Het is belangrijk om op te merken dat ervaringen van klanten kunnen verschillen en dat het altijd goed is om zelf een mening te vormen door Ekomenu uit te proberen.

Ekomenu opzeggen

Als je een abonnement hebt bij Ekomenu en je wilt dit opzeggen, dan kun je dit doen door in te loggen op je account en het abonnement stop te zetten. Het is belangrijk om dit op tijd te doen om te voorkomen dat er ongewenste kosten in rekening worden gebracht. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van 1 week geldt voordat het abonnement definitief stopt.

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart