Ananas mousse
Recipe by David
Course: NagerechtCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Makkelijk
Personen
4
portiesBereidingstijd
10
minutesKooktijd
5
minutesKookmaterialen: Pan, kom, staafmixer
INHOUD BOX
1 ananas
400 ml gecondenseerde melk
2 Gelatine blaadjes
BEREIDEN
- Schil en snijd de ananas in kleine stukjes. Week ondertussen de gelatine in koud water.
- Mix de ananas in een keukenmachine of blender en voeg de gecondenseerde melk toe en mix nogmaals.
- Voeg de uitgelekte gelatineblaadjes toe. Roer goed door elkaar.
- Verdeel de ananas mousse in kleine schaaltjes en dek deze af met plasticfolie. Zet het minstens 4 uur in de koelkast.
Notities
Did you make this recipe?
Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with
Join our Facebook Group!
Follow Maaltijdbox groningen on Facebook
Auteur

Vorige
Bramen mousse

Volgende