Maaltijdbox Groningen ...

Frittata met radijs en boerenkool

Frittata met radijs en boerenkool

Recipe by DavidCourse: HoofdgerechtCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Gemiddeld
Personen

4

porties
Bereidingstijd

20

minutes
Kooktijd

10

minutes
Calorieën

800

kcal


Kookmaterialen: Ovenvaste koekenpan of ovenschaal en koekenpan, kom

INHOUD BOX

  • Aardappelen 200 gram aardappelen

  • 100 gram boerenkool

  • Ui 1 ui

  • 200 gram radijsjes

  • Eiren 6 eieren, losgeklopt
    Geraspte kaas 40 g cheddar, geraspt

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie Olijfolie

  • Peper Peper

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Schil en snijd de aardappelen in blokjes. Breng het in een pan op middelhoog vuur aan de kook en kook tot het gaar is, ongeveer 5-7 minuten.
  • Voeg de laatste paar minuten de boerenkool toe. Giet de aardappelen en boerenkool af en zet even opzij.
  • Verhit ondertussen de olie in een ovenvaste koekenpan op middelhoog vuur en voeg de ui en radijs toe. Breng op smaak met peper en zout en bak 8-10 minuten, tot de radijsjes goudbruin zijn en de ui zacht is.
  • Giet de aardappelen en boerenkool in de pan met het uien-radijsmengsel. Verwarm de oven voor op 200° graden.
  • Meng de eieren en kaas in een kom. Giet het eimengsel over de groenten in de ovenvaste koekenpan en bak op middelhoog vuur gedurende 3-4 minuten. Zet de pan dan 25 minuten in de oven op 200° graden.









We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart