Maaltijdbox Groningen ...

Zoete aardappel met radijs, bleekselderij en ricotta

Zoete aardappel met radijs, bleekselderij en ricotta

Recipe by DavidCourse: HoofdgerechtCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Gemiddeld
Personen

2

porties
Bereidingstijd

5

minutes
Kooktijd

30

minutes


Kookmaterialen: Ovenschaal

INHOUD BOX

  • Zoete aardappel 2 zoete aardappelen

  • 6 radijsjes

  • Geraspte kaas 2 eetlepels ricotta

  • Tomaat 4 kleine tomaten

  • 2 stengels bleekselderij, in plakjes gesneden

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie Olijfolie

  • Peper Peper

  • Zout Zout

BEREIDEN

  • Verwarm de oven op 200 graden. Maak de aardappelen goed schoon en veeg een beetje olie over de aardappelen. Bak in de oven gedurende 30-40 minuten (afhankelijk van de grootte van de aardappelen), tot ze helemaal zacht zijn.
  • Haal de aardappelen uit de oven en laat een ​​beetje afkoelen. Terwijl de aardappel afkoelt, breng je de ricotta op smaak met peper en zout.
  • Snijd de radijsjes, bleekselderij en tomaten.
  • Als de aardappelen voldoende afgekoeld zijn, maak dan een diepe gleuf in de lengte en wrik hem open. Breng de binnenkant van de aardappelen op smaak met peper en zout en pureer het aardappelvlees voorzichtig.
  • Schep de ricotta erop en beleg met de groenten.









Notities

  • Garneer met pompoen- en zonnebloempitten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart