Maaltijdbox Groningen ...

Salade met rabarber, venkel en bleekselderij

Salade met rabarber, venkel en bleekselderij

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

0

minutes

Kookmaterialen: Schaal, kom

INHOUD BOX

  • 2 stengels rabarber

  • 1 venkel

  • 4 stengels bleekselderij

  • Basilicum

  • 1 eetlepel honing

  • Dille

  • Wat je verder nodig hebt
  • 2 eetlepels olijfolie

  • 2 eetlepels citroensap

  • Zout
    Peper

BEREIDEN

  • Snijd de rabarber, venkel en bleekselderij in dunne plakjes.
  • Meng de olijfolie, honing, zout, citroensap, basilicum, dille en peper in een kleine kom. Giet het mengsel over de fijngesneden rabarber, venkel en bleekselderij en meng goed.

Notities

  • Laat de salade minstens een uur in de koelkast staan om de smaken goed te laten mengen.

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart