Maaltijdbox Groningen ...

Salade met rabarber, venkel en bleekselderij

Salade met rabarber, venkel en bleekselderij

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: MediterraanDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijdminutes

Kookmaterialen: Schaal, kom

INHOUD BOX

  • 2 stengels rabarber

  • 1 venkel

  • 4 stengels bleekselderij

  • Basilicum Basilicum

  • 1 eetlepel honing

  • Dille

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie 2 eetlepels olijfolie

  • citroensap2 eetlepels citroensap

  • Zout Zout
    Peper Peper

BEREIDEN

  • Snijd de rabarber, venkel en bleekselderij in dunne plakjes.
  • Meng de olijfolie, honing, zout, citroensap, basilicum, dille en peper in een kleine kom. Giet het mengsel over de fijngesneden rabarber, venkel en bleekselderij en meng goed.

Notities

  • Laat de salade minstens een uur in de koelkast staan om de smaken goed te laten mengen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart