Maaltijdbox Groningen ...

Roergebakken snijbiet en rabarber met chili en knoflook

Roergebakken snijbiet en rabarber met chili en knoflook

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: HoofdgerechtCuisine: GezondDifficulty: Makkelijk
Personen

4

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

15

minutes


Kookmaterialen: Kom, grote koekenpan

INHOUD BOX

  • 120 g rabarber (dun gesneden)

  • 3 teentjes knoflook (fijngesneden)

  • 300 g rijstnoedels (volgens instructies verpakking)

  • 1 Spaanse peper (in dunne plakjes gesneden)

  • 200 g snijbiet (dun gesneden)

  • Wat je verder nodig hebt
  • Olijfolie

  • 4 eetlepels sojasaus

  • 1 eetlepel bruine suiker

  • sap van 1 limoen

  • 2 eetlepels sesamzaad

BEREIDEN

  • Meng in een kom de sojasaus, bruine suiker en limoensap.
  • Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg de knoflook en Spaanse peper toe. Bak ongeveer 2 minuten.
  • Doe de rabarber erbij en bak nog een minuut voordat je het sojasausmengsel erbij giet. Kook de rabarber in de saus tot de saus bijna volledig is ingekookt.
  • Voeg de snijbiet toe en roer door elkaar tot het volledig geslonken is. Haal de pan van het vuur en roer de rijstnoedels erdoor. Strooi de sesamzaadjes over het gerecht.

Notities

  • S

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart