Maaltijdbox Groningen ...

Ovengeroosterde bloemkool

Ovengeroosterde bloemkool

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: VeganistischCuisine: HoofdgerechtDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

25

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Kom, bakpapier, keukenpapier

INHOUD BOX

  • 1 bloemkool

  • 1 potje kikkererwten

  • 2 theelepels gemalen komijn

  • 1/2 kop gehakte verse koriander/korianderblaadjes

  • Wat je verder nodig hebt
  • Zout

  • Olijfolie

BEREIDEN

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was de bloemkool, droog af met keukenpapier en snijd in roosjes.
  • Meng de bloemkoolroosjes en kikkererwten in een grote kom met olijfolie, komijn en zout.
  • Leg de bloemkool en kikkererwten op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Zorg ervoor dat de bloemkoolroosjes niet te vol op de bakplaat liggen.
  • Rooster gedurende 15 minuten. Haal de bakplaat uit de oven, schep de bloemkool en kikkererwten om en bak nog eens 15 minuten.
  • Doe de geroosterde bloemkool en kikkererwten in een serveerschaal en bestrooi met verse korianderblaadjes.

Notities

  • optioneel: bestrooi het gerecht met citroensap

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart