Maaltijdbox Groningen ...

Ovengeroosterde bloemkool

Ovengeroosterde bloemkool

Recipe by DavidCourse: VeganistischCuisine: HoofdgerechtDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

25

minutes

Recept is voor 2 personen. Dit recept voor 4 personen? Verdubbel de ingrediënten.

Kookmaterialen: Kom, bakpapier, keukenpapier

INHOUD BOX

  • 1 bloemkool

  • Kikkererwten 1 potje kikkererwten

  • Komijn 2 theelepels gemalen komijn

  • Koriander1/2 kop gehakte verse koriander/korianderblaadjes

  • Wat je verder nodig hebt
  • ZoutZout

  • Olijfolie Olijfolie

BEREIDEN

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was de bloemkool, droog af met keukenpapier en snijd in roosjes.
  • Meng de bloemkoolroosjes en kikkererwten in een grote kom met olijfolie, komijn en zout.
  • Leg de bloemkool en kikkererwten op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Zorg ervoor dat de bloemkoolroosjes niet te vol op de bakplaat liggen.
  • Rooster gedurende 15 minuten. Haal de bakplaat uit de oven, schep de bloemkool en kikkererwten om en bak nog eens 15 minuten.
  • Doe de geroosterde bloemkool en kikkererwten in een serveerschaal en bestrooi met verse korianderblaadjes.

Notities

  • optioneel: bestrooi het gerecht met citroensap

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart