Maaltijdbox Groningen ...

Basisrecept Ras el Hanout kruidenmix

Basisrecept Ras el Hanout kruidenmix

Recipe by David
0.0 from 0 votes
Course: BasisreceptCuisine: ThuiskeukenDifficulty: Makkelijk
Personen

2

porties
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

0

minutes

Hoeveelheid van dit recept is ongeveer 30 gram. Verdubbel de ingrediënten voor een grotere voorraad kruidenmix en bewaar de mix in een glazen potje.
Kookmaterialen: Vijzel

INHOUD BOX

  • 1/2 tl Zwarte peperkorrels

  • 1/2 tl Szechuan peperkorrels

  • 1/2 tl Geraspte nootmuskaat

  • 1/4 tl Gemalen komijn

  • 1 tl Zoete paprika poeder

  • 1/2 tl Gemberpoeder

  • 1/2 tl Kurkumapoeder

  • Wat je verder nodig hebt
  • 2 Kruidnagels

  • 1 Kaneelstokje

BEREIDEN

  • Gebruik een vijzel om de kaneel, peperkorrels en kruidnagels te stampen.
  • Rasp de nootmuskaat en voeg deze samen met de komijn, kurkuma en gember poeder toe aan de vijzel. Meng als laatste de zoete paprika poeder erdoor.
  • Meng alles goed door elkaar.

Notities

Did you make this recipe?

Tag @maaltijdboxgroningen on Instagram and hashtag it with

Join our Facebook Group!

Follow Maaltijdbox groningen on Facebook

Auteur

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

maaltijdboxgroningen
Logo
Maaltijdbox Groningen ...
Shopping cart